Onsdag 24/2

24. feb, 2016

10 månader kvar till julafton, det ni😀Men vi har många fina sköna månader framför oss med härliga stunder och skeden i kommande årstider. Hösten är förvisso min absoluta favorit men jag tycker alla årstider har sina guldkorn. 

Lysning hade man ju förr när man skulle till å gifta sig. Det förekommer inte i längre. Nu gör man antagligen ett inlägg i FB🤪för att visa omvärlden att man tänker gifta sig. Nu är jag helt övertygad om att våra vänner VET att vi ska gifta oss och alla verkar vara glada och positiva till detta. Men tänk vad mycket som förändrats ändå. Vi håller på att fundera över vad vi ev ska säga till varandra i kyrkan. Ja, det är väl mest jag som funderar men Magnus tyckte det lät bra det jag hitills har tänkt ut. -Tager du denne Magnus Alkehag till din äkta make att älska honom i nöd och lust? Sen då? Det är just DET som jag funderar över. Inte bara vilket företag som hyr ut linnedukar till bästa pris att tänka på😎

Oh, vilket vackert väder, solen lyser idag. Peps låt passade in fint idag. Känns allt som våren ligger och lurar. Vaknade tidigt och satte på mig de nya skorna samt mitt inköpta knästöd. Det gick alldeles förträffligt att trampa dryga 2 km idag. Ingen känning i knät alls. vet inte om jag skrivit det innan men jag har alltså artros i mitt högra knä och det bråkar med mig vid just ansträngning som jogging, powerwalk, dans etc. Tråkigt men har ju haft tunga jobb och slitit på kroppen sedaan jag var 17. Det sätter sina spår. Men träning är ju bra inte bara för mitt knä🤩Magnus var ledig idag med och vi hade en mysig frukost och därefter kom min handläggare inom Alpnäring och gick igenom beställninga mm. Min älskling och jag gick ut en sväng med Ada och Signe som blev så grusiga nu när det töar dagtid. 2 Handdukar gick åt. Vi åt lunch och jag åkte in till jobbet. Lugn eftermiddag, lön i morgon, yes! Då kommer ruljansen igång igen. Nu börjar snart badsäsongen och massor av läckerbitar är på g in. Längtar. Har lagt undan en snygg sk Tankini 💋Magnus mötte upp på jobbet strax innan stängning och vi gick till Riviera och åt kvällsmat. Därefter åkte Magnus hem och la sig, han ska upp runt midnatt för att vara  kl 5 i morgon bitti i Helsingborg. Jag åkte till min fina kör och sjöng för full hals. Vi har börjat och öva inför påsk och vi håller konsert 27/3. Årsmöte var det även idag och vi bjöds på smörgåstårta med "riktiga" handskalade räkor samt kaffe och kaka. 

Pigg och energin påfylld. Så är det alltid när jag varit och sjungit. För er som känner er trötta och hängiga eller behöver någon social sysselsättning-börja sjunga vet ja. Det är så mycket måbra i att sjunga, rena energiboostern❤Sjunga är hälsa. 

ha nu brett lite smörgåsar till min darling, donat och plockat här hemma och strax läggdax även för mig. Månen lyste starkt  på hemvägen. Häftigt.

Älskar de nya taklamporna i köket. Glad att Magnus är så händig. Han kan lite om mycket och mycket om många olika saker. Älskar min pysslige pusselbit!

Många är påverkade av månen och dess inverkan. Jag är det i positivt. Önskar alla en skön nattsömnoch kanske månen lyser in även i era fönster och sprider behagligt lugnande ljus. Godnattkram!