Söndag 21/2

21. feb, 2016

Idag har det varit ett flöde av människor i cirkulation här hemma hos oss på Djursätra, allt har rullat på bra och det har inte varit någon stress men fulltecknat kan man säga😀

Jag vaknade tidigt och lär väl göra det nu när det ljusnar allt mer på morgonen. Iförd nattlinne och tenniskor, en syn för gudarna kan jag tro🤪tog jag 2 km powerwalk. 21 minuter tog det och jag känner mig nöjd. Känns bra i mina knän som jag har lite förslitningsskador i. Varför slappar man till sig med detta när man vet att man mår bra av det? Är ju inte lat av min natur men kanske lite bekväm, har inte orkat ta mig ut i halka, regn och rusk. Viking har fått en bra plats och verkar trivas här hemma🙃Frukost med älsklingen och därefter lite tvätt, byte av sängkläder och dusch. Iväg in till sova butiken för att hämta ett stödben till Heidis säng. Väl uppe hos henne så var bultarna för långa så det blev ingen åtgärd. Till Kvantum och gjorde snabbaste inhandlingen ever tror jag. For runt som ett jehu och ställde varor framför hyllorna i gångarna så Heidi och Magnus hämtade upp det och scannade. Det såg nog lustigt ut, tror ingen såg oss men snabbt gick det. Var lite tidspressad då jag väntade massagekunder och skulle göra Tacosoppa och ha kryddpresentation på eftermiddagen. Jiiiiha! Ibland är jag bara bäst. Har ju känt mig på topp några dagar nu och det hänger fortfarande i😘 Heidi följde med hem. Hennes yngsta kusin Lisa som varit ute och rest i världen, Asien under ett halvår skulle besöka oss och det ville hon inte missa. Jag hann själv inte träffa henne mer än en lite stund. Men hon kommer tillbaka nästa söndag. Jag fick till en jättegod soppa medan Magnus plockade upp varor och dammsög. Allt blev precis klart innan mina frispråkiga kunder kom. Övriga familjen smakade av soppan till lunch. Min mentor för kryddorna kom strax innan jag var klar med massagen och vi fixade till det sista som var kvar. Hon hade med sig lite olika dip mm. Så goda. Mötet föll väl ut och det var verkligen trevligt och välsmakande🤩många kryddor som är oumbärliga. Vi avslutade med soppan och alla blev nöjda. Sällskapet åkte hem åt var sina håll och vi blevensamma. Heidi hade Magnus kört hem och Flisan åkte med hem till Niklas. Så vart vi ensamma och satte oss och pustade ut. En intesiv helg men trevlit har det varit och mycket fick vi gjort. 

Nu har vi bastat, mm så skönt. Älskar det och detta med doftolja i vattnet på de varma stenarna som ger en väldoft gör bastun till en booster. 

Jag bloggar, min älskling leker med GTA, brasan sprakar och Signe och Ada ligger nära och myser. Vi pratade om vår tillvaro nere i relaxen efter bastun, vi insér hur bra vi har det och glägj verkligen. För bara ett år sedan so bodde vi ju i en liten tvåa i Majorna i Göteborg, i flyttkartonger i väntan på vår flytt. På söndag är det ett år sedan vi flyttade hit och det ska vi fira med champagne och familjemiddag❤Nu ska vi se klart den filmen vi började se i går men vi blev trötta, helt slut efter en tradig mello så vi bara orkade inte en hel film efter det. Nu blir det alltså slutet på den innan läggdax. I morgon är vi lediga och har en rätt fullspäckad dag tillsammans med flera  trevliga inslag. 

Älskar mitt liv och min tillvaro och min älskling som jag delar allt detta med. Kanske ni som jag känner er nöjda med helgen som gått och ser fram till en spännade vecka med nya möjligheter med det mesta. Puss och kram och sov så gott!💋