Fredag 19/2

19. feb, 2016

Nya skor, yes😀Såg dem i fönstret på sko Larsson när jag gick till jobbet i veckan. Hade jag aldrig gått till Hemköp och köpt hushållspapper till jobbet så hade jag inte sett dem, men allt har en mening, eller hur?🤪I kväll invigde jag dem när vi var i Hjo och spelade bowling och det vart bra glid på parketten i lokalen. Bra dansgolv. Vi kom nyss hem från en mysig kväll med mat och tre serier bowling där Magnus vann med endast 30 poäng. Jag var jättebra i kväll, längesedan jag spelade så bra. En utav serierna hade jag 142 och det är nog mitt personbästa🤩MÅSTE bero på de nya skorna, haha. 

Mått som jag förtjänar idag, bra alltså. Började dagen med att vakna lite väl tidigt. 6:11, fy men låg kvar och myste med dem som var kvar under täcket. Den store skåningen hade tidigt gett sig av till jobbet så det låg lite djur kvar att kela med.❤Jag gick upp runt 7 och satte på VIKING!. Efter en km ledsnade jag för jag var ju barfota och vissa saker är ju mysigt barfota men inte detta. Ska investera i ett par skor till, innegympaskor. Hämtade Heidi vid bussen och fick en mysig frukost med henne. Hon skulle sitta och plugga hos oss tillsammans med en kurskamrat. Jag begav mig till jobbet och körde heldag som jag fö är nöjd med. Har känt mig på topp hela dagen. Min älskling hämtade mina nya skor som jag gick in och yes, jättesköna OCH snygga. Bokade tid för synundersökning på Måndag. Har tänkt göra det en längre tid men det har bara inte blivit av. På Måndag har vi en ledig heldag jag och min älskling och det ser jag fram till💋 Åkte hem och tog ett glas vin. Kelade med alla hemmavarnande och åkte därefter till Hjo. Magnus fick köra för ovanligheten. Flisan och Niklas är på hemväg och vi ska ha lite myskvällar nu innan lovet är slut. Misstänker att det blir en runda kortspel bla och i morgon mello. 

Kankse ni liksom jag haft en toppebra vecka och kanske ert veckoslut blir skönt och trevligt får vi tro. Jag jobbar i morgon och vi ska på lunch i Tidan hos Elise farmor och farfar bla.

Ha en fin kväll och Natti natti, när det nu blir dax😘