Onsdag 17/2

18. feb, 2016

Då har den äntligen kommit. VIKING! min nye lekkamrat. Jag har inte haft tid att provköra än men i morgon ska det bli av😀Tänkte att jag ska ta itu med min badring och då kommer VIKING komma väl till pass. Den är nu placerad av min älskling i Tv rummet och där står den vid fönstret med fin utsikt. Detta blir ju kanon som ni förstår. Den här dagen har varit en jättebra dag med mycket olika innehåll. Det har varit ett kyligt med strålande väder och ljust och fint och det gör mig så hoppfull till det mesta. Jag vaknade kl 7 idag och det var ju inte min tanke eftersom jag varit helt ledig, men jag kan inte påstå att det gjorde så mycket för jag vaknade av att det var ljust och det kändes härligt🤩Jag ringde Magnus som gett sig upp hur tidigt som helst och var nästan på hemväg igen. Han var pigg och på gott humör och berättade att allt gått bra och han beräknade att vara hemma runt lunch. Det innebar att vi skulle komma att få nästan hela dagen tillsammans. Så blev det. 

Jag åt frukost och roterade kökbordet ett halvt varv för att vi ska kunna utnyttja bordet mer och det blev bra, ombyte förnöjer. Var ute och matade fåglarna då det var kallt och fruset igen. Får väl tro att det är sista köldknäppen nu men de skulle visst bli snö.. begav mig till Kvantum och inhandlade lite proviant till mor och far och åkte till dem och städade. De har luftvärmepump och måhända att det är bra på många vis men bannemig är det en riktig dammspridare😥Flisan och Niklas ville åka hem till honom ett par dagar och de begav sig till Göteborg under eftermiddagen. Niklas behövde vara hemma lite på lovet och Flisan kommer tillbaka på fredag. Skönt när barnen börjar bli stora och självgående och tillvaron flyter på. Min älskling kom hem och vi åt lunch. Några damer från min kör var hembjudna på kvällen så vi bakade lite bröd och en kaka. Tacksam att ha en egen hushållassistent, både tystgående, snygg och effektiv 🤪 Vi gick ut en runda med de små liven i det kyliga soliga Djursätra. 

 När dagen led mot sitt slut och kvällen tog vid dukade jag fram en liten smörgåsbuffé och Magnus hjälpte till att ordna kaffe och tända ljus mm. 

Det blev en mycket trevlig kväll och tänk vad mysiga människor man har omkring sig💋 Magnus gick och lade sig tidigt då han ska upp strax efter midnatt. Han sover för lite när han jobbar dessa tidiga pass. Inte så ofta han har dem men förstår inte hur han orkar att inte sova tillräckligt. Han är oerhört tålig den mannen.

Nu har jag röjt upp det sista i köket och gjort några fina smörgåsar till mitt hjärta. Ska strax göra mina skönhetsritualer och krypa ner. Glad och tacksam med en fin dag att lägga till handlingarna och se fram emot nästa. Godnatt alla fina männsiskor och sov så gott!😘