Tisdag 16/2

16. feb, 2016

De är så fina, så rara tillsammans❤ Det är lov och ungdomarna har sk SPORTLOV. Kan ju inte påstå att dessa två vare sig åker skridskor, simmar eller åker skidor men de sköter sig ypperligt. Ser på film, spelar kort, åker ut och fikar samt håller oss sällskap med lite kortspel så man ska bannemig inte klaga. Om några år är väl även detta minsta frö utfluget och då sitter vi här jag och Magnus och suktar efter barnbarn kan jag tro🤪Om vi inte har vunnit på lotto och köpt gård på Irland. Magnus såg ett fantastiskt vackert ställe och såg att det var till salu för 800:000, EURO!! Så NJAE, det blir ingen affär😙 Men drömma måste man ju, eller hur. 

Vaknade 8 i morse och batteriet hade lagt av i väggklockan. Var tvungen att titta två ggr. Visste ju att kl inte var 9.45. Frukost med älsklingen och tog mer grönsaker på mackan än vad brödet var tjockt, mums. Älskar frukost, dä ä mitt liv dä se. Vi åkte in till Skövde för Magnus skulle på ett tråkigt måstemöte och jag följde med. I glädje och sorg kommer det ju att heta men detta vet jag inte vad man ska kalla, nödvändigt ont kanske! Vi tog en fika på ett café, min förtsa semla och antar att det inte blir någon mer heller denna säsong. Därefter gick vi till Interflora och beställde blommor till buketten och flickan i butiken förstog vad jag menade när jag förklarade vad jag ville ha och Magnus fyllde på, han är så söt och insatt och engagerad och det älskar jag honom lite extra för💋Vi tog sväng in till hemköp och handlade lite ägg och pålägg. Tänk, jag tycker inte om den affären. Tyckte inte om när det var Willys heller. Gillar Kvantum men önskar det fanns en annan butik med saluhall. Magnus åkte hem till de hemmavarande och jag gick ner till jobbet. Min kollega var på plats och vi tog en kopp kaffe. Min chef och hennes mor kom ner och vi tog oss tid med ett personalmöte. Lite prat om framtiden och vårens planering. Märkligt var det att under de 45 min som mötet pågick kom det inte en enda kund. Märkligt men bra då vi kunde prata "ostört"🙂Eftermiddagen förlöpte lugnt. Några flickor investerar redan underkläder inför sin studentbal. Ute i god tid kan man säga. Klokt. Jag låste runt 18 och åkte hem. Min älskling hade tänt ljus, hällt upp ett glas rött och höll på att värma köttfärsås och skära upp grönsaker. Vad jag bara älskar att komma hem till sådant. Vardagslyx. Magnus ska jobba tidigt så han lade sig nu. Jag har tänt i brasan och det var segt att tända i kväll. Veden var nog lite för kall tror jag. Ungdomarna vill spela lite kort och det får bli kvällens sysselsättning. Ska göra några smörgåsar till den sovandes kommnade arbetspass.

Åter en dag till handlingarna. Den har varit en strålande vacker och det gör mig glad med "öffsadröpp" som det så fint heter på västgötska. Magnus kan inte riktigt säga det för hans skånska R kommer lite fel i sådana uttryck😀 Önskar alla en skön avkopplande kväll och värme och kärlek till er alla. 💋