Söndag 14/2

14. feb, 2016

Alla hjärtans dag! I dag för ca år 270 misshandlades st: Valentine nästan till döds med klubbor innan han halshöggs. Han helgonförklarades efter sin död för att han verkligen offrat sig för kärlekens skull. STORT!❤ Störst av allt är kärleken. 

Tänk, i dag skulle vi tänka lite extra på alla, skicka sms med blinkande nallar, pulserande hjärtan, köpa presenter högt och lågt till nära och kära samt ge en extra kram till sin närhet mm mm.  you name i´t.😙 Är det då FEL på mig som ALLTID tänker på min omgivning och skickar sms och bryr mig varje vecka?. Visar min älskade sambo dagligen hur mycket han betyder för mig på olika vis. Visar mina föräldrar och barn i den mån jag hinner med att jag älskar dem och finns där för dem. Jag kan bli lite störd över att det måste till vissa datum för  vi som idag ska visa varandra mer kärlek. Suck, allt för kommersens skull🤒 Så ni som inte fick lite extra allt idag får säkert det i morgon.😀

Idag har det varit en fulltecknad dag, trivsam och bra. Jag hade lyxen att få vakna upp med Magnus och fick äta frukost tillsammans💋Det fanns en present på köksbordet och visst blev jag GLAD. Ett nagelkit för finare naglar. Hann dessvärre inte med det idag men kanske i morgon.. Lite tvätt att fixa med. Åkte till Hjo som var grått och iskallt. Stannade till på Hem och Hobby, köpte en sak vi ska ha till bröllopet, hundgodis och marmelad. Ja ni läste rätt. Man kan snart köpa det mesta på de flesta ställen. Till ICA därefter en promenad längs stranden. hade tagit skinnhandskar och det är ju värdelöst när det är kallt så det blev en kort sväng. Hittade drivved av större modell som jag bett min älskling stanna till vid tillfälle och ta med hem🤪 Begav mig och drack lite kaffe. Två damer hade bokat massage och det blev ett långt besök med lite av varje. Trevligt,  fyra timmar senare var jag pigg och energin påfylld. Tänk vad häftigt det är att leverera både fysiskt och mentalt men ändå känna sig pigg efteråt. Bara älskar det😘Den ena kvinnan kände av mig och det pirrade och småstack lite på ett par ställen där hon hade det besvärligt. Så häftigt. 

Jag gjorde i ordning en en Tagine, idag med hel kyckling. Elise och hennes pojk"vän" Niklas kom från Göteborg och vi åt, alla med god aptit. Nu sitter jag och inväntar min älskling som kommer hem strax från sin arbetsdag. han är ledig i morgon när jag jobbar heldag. Så är det ju i bland.😥 Tonåringarna brygger kaffe, har satt på tevatten och vill ta en kvällsfika med oss nu. Misstänker att det blir en runda poker innan läggdags och inte mig emot. Hoppas så många som möjligt haft en fin dag med mycket kärlek och värme och att det blir lika mycket av allt, även i morgon❤Godkväll!