Torsdag 4/2

4. feb, 2016

Då är våra senaste X gifta igen båda två, men inte med varandra. Faktum är att de hade blivit det perfekta paret haha🤪Hoppas att alla blir lyckliga och sköter sina kort rätt. 

Denna dagen har varit kanon. Jag har mått som jag förtjänar, otroligt bra🤩 Vaknade när min älskling åkte till jobbet 02:30. Låg och funderade på massssor och hade svårt att somna om. vaknade häpen strax före 8, jag HADE ju somnat till slut. Magnus ringde mig och vi småpratade lite. Jag gick upp och gav de små liven frukost. Ett välsignat väder. En plusgrad, blå himmel och SOL❤Ett vackert ljus i hela huset. Jag tog min nästintill dagliga runda i nedervåningen och bara njöt av solen som letade sig in här och var och riktigt förgyllde. Åt frukost och ut en promenad. Därefter iväg till jobbet. ahr verkligen längtat dit. Varit ledig i flera dagar och det var verkligen gött å vara på banan igen. Förmiddagen var seg så jag städade och röjde lite. Fick ett UNDERBART besked, att hela gruppen SCHIPWRECKERS som spelade på vårt 100-års kalas har nu löst så det kommer loss. Så nu kan vi börja med lite småplanering, samt börja träna knäna😀 Fick lite fina sms från vänner som finns lite varstans och ger en extra tanke då och då. Min kollega kom och eftermiddagen gav lite mer ruljans. Många ska ut och resa och letar badkläder. Men fö är det BH som är mest i rullning. Mycket snyggt har vi redan i butiken och massor är på gång. Man är som en väntande barnunge inför julen vad som komma skall🙂Stängde kl18  och begav mig hem. Ada och Signe blev enormt glada och fick mat. Tog ett bad, så skönt. Magnus är snart hemma och det ska bli lite kvällsfika. Får önska er en skön kväll och hoppas solen lyst även på er lite idag. 

Tycker ni om glad härlig ,svängig musik irländs tappning så lyssna på SHIPWRECKERS- ben-joe and the shipwreckers på Spotify. Albumet heter 22 days. Kanonbra! Håll tillgodo!