Tisdag 12/1

12. jan, 2016

Inspirationen är just nu på topp och jag känner att jag skulle behöva var ledig en vecka för att kunna skriva. Men vänta lite nu, jag ÄR snart ledig en vecka från jobbet då butiken håller stängt för uppfräschning 🤩Det ska bli så roligt att få vara med från starten kring detta. Började i rätt läge i butiken kan man säga. Jag har ju lite annat inbokat den veckan också såklart men visst kommer jag ha tid till att skriva. Har något inbokat alla dagar som jag ska ut på men men. Det är ju lite nöjen också🙂Har två saker jag tänker skriva om den ena är min yngsta dotters filmtid, hur det var att få uppleva en så stor inspelning och det andra är om stalking. Hur vi blev tvungna att flytta från allt och leva skyddat. 

Idag har jag haft fullt upp på jobbet med att slänga ut julen och lösa en del andra saker inför kommande renovering. Mycket som ska ändras, slängas och planeras. Lite kunder i dag och vem vet, kanske är det vädergudarna som tänkte att tiden behövdes till en del annat idag så de styrde upp det hela🤪Min morgon hemma bestod av sedvanliga sysslor och jag tog mig tid till att fixa alla 20 naglar. Vi ska ju på bastu experience på Aqua vitalis i Skövde i morgon så vill man ju vara fin. Mina telingar och min älskling ska med. Ska bli spännande och SKÖNT! Får inte glömma mina ögondroppar. Sist jag var där i bastun så blev jag så torr i ögonen. Klimakteriets baksida. Det finns ju fördelar också🙃Hann klart med nästan allt som stog på attgöralistan och låste butiken och kanade hemåt. Det hade fryst på och på vissa ställen var det rejält halt. Hem kom jag och några blev mycket glada. Hade glömt tända i huset, inte en enda lampa var tänd. Det ska vara lite lyse på när vi inte är hemma för mina vovvar💋Tog en mysig kvällsfika i lugn och ro. Te, mitt goda bröd och lite plock till det. Har plockat ner ALDE -lådan från vinden för att kika över vad jag ska fota inför kommande sida om ARN-tempelriddaren-riket vid vägens slut. Jag inväntar Magnus runt 21.30 och vi har två lediga dagar tillsammans, i morgon och på torsdag och det ska bli underbart❤Han är ledig på fredag då jag jobbar heldag och på kvällen ska VISEX träffas igen, kul. Längtar. Elise tycker det är trevligt med detta gäng och vill hänga på och det uppskattar vi verkligen. Nu ska jag sätta på lite musik, värma lite glögg som finns kvar och njuta! Må så gott alla zyberfans, kram!

12. jan, 2016

Inspirationen är just nu på topp och jag känner att jag skulle behöva var ledig en vecka för att kunna skriva. Men vänta lite nu, jag ÄR snart ledig en vecka från jobbet då butiken håller stängt för uppfräschning 🤩Det ska bli så roligt att få vara med från starten kring detta. Började i rätt läge i butiken kan man säga. Jag har ju lite annat inbokat den veckan också såklart men visst kommer jag ha tid till att skriva. Ser att alla dagarr är det nått som jag ska ut på men men. Det är ju lite nöjen också🙂Har två saker jag tänker skriva om den ena är min yngsta dotters filmtid, hur det var att få uppleva en så stor inspelning och det andra är om stalking. Hur vi blev tvungna att flytta från allt och leva skyddat. 

Idag har jag haft fullt upp på jobbet med att slänga ut julen och lösa en del andra saker inför kommande renovering. Mycket som ska ändras, slängas och planeras. Lite kunder i dag och vem vet, kanske är det vädergudarna som tänkte att tiden behövdes till en del annat idag så de styrde upp det hela🤪Min morgon hemma bestod av sedvanliga sysslor och jag tog mig tid till att fixa alla 20 naglar. Vi ska ju på bastu experience på Aqua vitalis i Skövde i morgon. Mina telingar och min älskling ska med. Ska bli spännande och SKÖNT! Får inte glömma mina ögondroppar. Sist jag var där i bastun så blev jag så torr i ögonen. Klimakteriets baksida. Det finns ju fördelar också🙃Hann klart med nästan allt som stog på attgöralistan och låste butiken och kanade hemåt. Det hade fryst på och på visa ställen var det rejält halt. Hem kom jag och några blev mycket glada. Hade glömt tända i huset, inte en enda lampa var tänd. Det ska vara lite lyse på när vi inte är hemma för mina vovvar💋Tog en mysig kvällsfika i lugn och ro. The, mitt goda bröd och lite plock till det. Har plockat ner ALDE -lådan från vinden för att kika över vad jag ska fota inför kommande sida om ARN-tempelriddaren-riket vid vägens slut. Jag inväntar Magnus runt 21.30 och vi har två lediga dagar tillsammans och det ska bli underbart❤Han är ledig på fredag då jag jobbar heldag och på kvällen ska VISEX träffas igen, kul. Längtar. Elise tycker det är trevligt med detta gäng och vill hänga på och det uppskattar vi verkligen. Nu ska jag sätta på lite musik, värma lite glögg som finns kvar och njuta! Må så gott alla zyberfans, kram!