Mina nya snygga brillor- så nöjd!

Välkommen till min hemsida!

Sedan hösten 2015 har jag mer eller mindre dagligen skrivit av mig om det som hänt i min var(dag) 🙂

Att blogga och delge er min tillvaro kära läsare har mer eller mindre blivit en livstil, ett måste, ett "begär" som jag trivs mycket bra med.

Mannen i mitt liv heter Karl och han har varit en del av mig sedan 2010 då vi möttes första gången men det blev inte vi förrän nu i somras 2020-

Vi har nyligen flyttat ut i "skogen" till Stora Dagstorp där djur finns inpå knuten, vi kan inte bo bättre tycker vi😋 lugnet råder..

Huset har en enorm charm, alla som besökt oss facineras över vårt hem och övervåningen som bara är..WOW😉 Vårt hem ska vara "läsarhem" i ALLT i HEMMET nr 6 som kommer ut 25/5- KUL!

Jag är verksam inne i cetrala Skövde som BC i en butik med kläder för kvinnor/GATS , arbetar även vid tillfällen på Skövde miljöstation / Risängen) och stortrivs även med det.

Jobbar också med en olja samt ett flertal andra hälsobringande produkter från ett stort svenskt företag ZINZINO som alltid finns med mig och jag är extra tacksam över att min familj använder detta!

En sund kosthållning och sunt levene generellt inkluderat i detta så gör man sig själv en god tjänst 🤩 men givetvis äter jag pizza, dricker vin och lever normalt liv men det finns mycket man kan justera och byta ut om man vill.

4 vuxna barn och ett barnbarn är min rikedom samt en taxfröken- Signe som är upp över öronen förälskad i Karl.😙

Karl har 5 barn och 6 barnbarn, han arbetar på ett företag i Skövde-SPIKEN- han utgår därifrån men åker lite varstans i landet och monterar bil-lyftar och justerar dem.

Karl jagar och det är jag glad över då det köttet är det absolut bästa av alla orsaker.

Djur som levt i frihet, som enbart ätit det den ska och sluppit transport är ju det mest naturliga och med det mår jag bäst.

Hoppas ni har det bra och mår så bra ni kan i dessa tider.

Välkommen att ta del av mitt liv- livet här och nu!😋