Nytt år, nya möjligheter😋 VÄLKOMMEN 2021 och välkommen till min hemsida!

Sedan hösten 2015 har jag mer eller mindre dagligen skrivit av mig om det som hänt i min var(dag) 🙂

Att blogga och delge er min tillvaro kära läsare har mer eller mindre blivit en livstil, ett måste, ett "begär" som jag trivs mycket bra med.

I somras blev jag sambo med en man som funnits med i mitt hjärta sedan 2010- ibland måste saker mogna och i år var det dags att skörda.

Vi är nu i flyttartagen och lämnar den charmiga stugan vid Mullsjön och kommer att bosätta oss ute i skogarna i Stora Dagstorp!🤩

En rogivande miljö med natur och djur inpå huset.

Jag är verksam inne i cetrala Skövde som BC i en butik med kläder för kvinnor/GATS , arbetar även vid tillfällen på Skövde miljöstation och stortrivs även med det.

Jobbar också med en olja samt ett flertal andra hälsobringande produkter från ett stort svenskt företag ZINZINO som alltid finns med mig och jag är extra tacksam över att min familj använder detta!

En sund kosthållning och sunt levene generellt inkluderat i detta så gör man sig själv en god tjänst 🤩 men givetvis äter jag pizza, dricker vin och lever normalt liv men det finns mycket man kan justera och byta ut om man vill.

Vi lever i en tuff tid och samhället/världen är i en situation som är svår på många plan, svårt att planera långtisktigt i butiksvärlden även om man vill..😮

Jag hoppas att saker och ting succesivt förbättras för allt och alla så butiker som "min" kan leva vidare. Många har slagit igen här i Skövde och det är så sorgligt- handel föder handel och ett levande centrum är viktigt för en stad.

4 vuxna barn och ett barnbarn är min rikedom samt en taxfröken- Signe som är upp över öronen förälskad i Karl.😙

Karl har 5 barn och 6 barnbarn, han arbetar på ett företag i Skövde-SPIKEN- han utgår därifrån men åker lite varstans i landet och monterar bil-lyftar och justerar dem.

Karl jagar och det är jag glad över då det köttet är det absolut bästa av alla orsaker.

Djur som levt i frihet, som enbart ätit det den ska och sluppit transport är ju det mest naturliga och med det mår jag bäst.

Jag önskar av hela mitt hjärta att detta år ska medföra mer glädje och välmående för folket, för världen.

Välkommen att ta del av mitt liv- livet här och nu!😋